BOKA SKÅNES BÄSTA MÖTESRUM

..

Vi på BW Plus Hotel Hus 57 gör vårt yttersta för att ni ska kunna ha ert möte så säkert som möjligt i dessa Covid-19-tider. Vi möblerar glest i lokalerna och schemalägger fikapauser och luncher mellan sällskap på olika tidpunkter så att ni inte krockar med varandra i våra gemensamma ytor. Bara hör av er till oss så pratar vi igenom ert kommande event tillsammans så att ni känner er trygga. Varmt välkomna till oss på  HUS 57.

 

konferens ängelholm best western

Den största lokalen i entréplanet på HUS 57 Konferens Ängelholm är en flexibel yta på drygt 300 kvm, lämplig för allt från större möten och konferenser, till mässor, produktlanseringar, musik- och kulturevenemang, banketter, bröllop och fester. En helt ny arena, mitt i staden, där det är fantasin som sätter gränsen för vad som är möjligt.

I källarvåningen på HUS 57 Konferens Ängelholm finns ytterligare en flexibel yta på nära 300 kvm som kan anta olika skepnad beroende på användningsområde. Här kan vi erbjuda konferens/möte/event för upp till 180 personer, lounge/pausyta, aktiviteter för konferensgäster såsom bordtennis, yoga, quiz, underhållning av olika slag eller en lite mer avskild plats för mat och mingel. Denna lokal kan även fungera som så kallad Black box.

Ewalds, Thorwalds, Gottwalds
är våra små ombonade mötesrum med kapacitet för 2-8 personer. Dessa är belägna på källarplan. Möjlighet till möten i avskildhet/diskretion. Bildskärm, wi-fi och whiteboard finns som standardutrustning

Wega
är vår bekväma lokal, perfekt för den mindre konferensen eller ert styrelse/ledningsmöte med kapacitet för upp till 18 pers i styrelsesittning. Wega ligger belägen i markplan och är utrustad med bildskärm, wi-fi och whiteboard som standard, här finns även möjlighet till telefonkonferens.

Thor
är vår fullutrustade lokal i mellanstorlek med kapacitet för upp till 36 personer i biosittning. Thor är belägen i markplan och är utrustad med bildskärm, wi-fi, whiteboard samt ljudsystem för tal/musik som standard.

Tullakrok
Är vår stora källarlokal för upp till 180 pers.Tullakrok har en flexibel yta för möte/konferens, aktiviteter, produktvisningar, mässor, mingel, fester med mera. I tullarkrok har du möjlighet att boka för större sällskap/grupper i avskildhet/diskretion. Tullakrok har egen tillgång till loungeyta, grupprum, servering och tillträde till gym och SPA.

Esther
Är vår största lokal med upp till 300 pers i biosittning. Esther ligger i markplan med direkt anslutning till utemiljö. Lokalen är utrustad med scen, scenbelysning, avancerat ljudsystem för tal/musik, samt projektorer och dukar för storbildsvisning i 2 riktningar. Den är även delbar i 2 delar genom en vikvägg för ex. breakout sessions etc. Esther är idealisk för den större konferensen, mässan, festen eller banketten.

Boka redan idag på HUS 57 Konferens Ängelholm

Läs vad några av våra kunder tycker om HUS 57

Årets Kickoff

” En fantastik kväll i det bästa huset i stan”

Rebecka Tagesson , Administrative Coordinator, Zmarta Group

Årets kundevent

”Vi är stolta över att kunna bjuda in våra kunder och samarbetspartners till Ängelholms nya fina hotell med plats för såväl det stora som det lilla sällskapet …”

Fond & Försäkring i Ängelholm AB

Mat och Dryck

7 + 15 =

HUS 57 Hotell Ängelholm

Best Western Plus
Östergatan 57 262 31 Ängelholm
info@hus57.se
Telefon vxl: 0431 57 57 00
Restaurangen: 0431 57 57 57

Best Western Rewards