Lediga tjänster

Lediga tjänster på Hus 57
Vi söker extra personal inom följande område.

Extra personal till Housekeeping
Vi söker nu medarbetare till vår housekeeping-avdelning. Vi söker dig som gillar att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann och har ett öga för detaljer. 
Du är en driven, positiv och kreativ person som vill få möjlighet att arbeta på ett nytt och inspirerande hotell där vi vill att alla gäster ska kunna känna sig som hemma.
Du som söker ska vara van att arbeta självständigt och leverera med hög kvalitet och precision inom hotellstäd.

Extra personal Servis
Vi söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedvetna matsalpersonligheter till vår restaurang – som förstår det fina med att ge service med glimten i ögat, glädje och våga vara personlig. Du gillar att jobba i team, är utåtriktad, kreativ och brinner för att ge gästen det lilla extra.
Du kommer att få ett arbete i en fartfylld miljö̈ där alla jobbar med en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran. Vi är en arbetsplats med stor yrkesstolthet där vi lär av varandra och hjälper varandra att lyckas. Vi delar en glädje till mat, dryck och service. 

Extra personal Bar
Du kommer att arbeta i en fartfylld miljö där alla jobbar på en hög nivå för att ge gästen den bästa upplevelsen. Vi är en arbetsplats med stor yrkesstolthet där vi lär av varandra och hjälper varandra att lyckas. Vi delar en glädje till mat, dryck och service.

Extra personal Reception
Vi söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedvetna receptionister till vår reception – som förstår det fina med att ge service med glimten i ögat, glädje och våga vara personlig. Du gillar att jobba i ett team, är utåtriktad, språkkunnig, har kunskap i Hotsoft 8 och brinner för att ge gästen det lilla extra.


Ansökan skickas till: jobb@hus57.se
Ange vilken tjänst du söker i ämnesraden, bifoga CV+ personligt brev

HUS 57 Hotell Ängelholm

Best Western Plus
Östergatan 57 262 31 Ängelholm
info@hus57.se
Telefon vxl: 0431 57 57 00
Restaurangen: 0431 57 57 57

Best Western Rewards