BOKA EN FANTASTISK FESTLOKAL

HUS 57 Konferens Ängelholm har totalt 7 olika typer av festlokal, där den största tar 260 personer i biosittning. Övriga festlokaler är i olika storlekar, från 10 till cirka 100 personer. Totalt finns cirka 700 kvm att breda ut sig på.
Den största lokalen i entréplanet på HUS 57 Konferens Ängelholm är en flexibel yta på drygt 300 kvm, lämplig för allt från större möten och konferenser, till mässor, produktlanseringar, musik- och kulturevenemang, banketter, bröllop och fester. En helt ny arena, mitt i staden, där det är fantasin som sätter gränsen för vad som är möjligt.

I källarvåningen på HUS 57 Konferens Ängelholm finns ytterligare en flexibel yta på nära 300 kvm som kan anta olika skepnad beroende på användningsområde. Här kan vi erbjuda konferens/möte/event för upp till 180 personer, lounge/pausyta, aktiviteter för konferensgäster såsom bordtennis, yoga, quiz, underhållning av olika slag eller en lite mer avskild plats för mat och mingel. Denna lokal kan även fungera som så kallad Black box.

Ewalds, Thorwalds, Gottwalds
är våra små ombonade mötesrum med kapacitet för 2-12 personer .Dessa är belägna på källarplan. Möjlighet till möten i avskildhet/diskretion. Bildskärm, wi-fi och whiteboard finns som standardutrustning

WEGA
är vår bekväma lokal, perfekt för den mindre konferensen eller ert styrelse/ledningsmöte med kapacitet för upp till 18 pers i styrelsesittning. Wega ligger belägen i markplan och är utrustad med bildskärm, wi-fi och whiteboard som standard, här finns även möjlighet till telefonkonferens.

THOR
är vår fullutrustade lokal i mellanstorlek med kapacitet för upp till 36 personer i biosittning. Thor är belägen i markplan och är utrustad med bildskärm, wi-fi, whiteboard samt ljudsystem för tal/musik som standard.

TULLAKROK
Är vår stora källarlokal för upp till 180 pers.Tullakrok har en flexibel yta för möte/konferens, aktiviteter, produktvisningar, mässor, mingel, fester med mera. I tullarkrok har du möjlighet att boka för större sällskap/grupper i avskildhet/diskretion. Tullakrok har egen tillgång till loungeyta, grupprum, servering och tillträde till gym och SPA.

ESTHER
Är vår största lokal med upp till 260 pers i biosittning. Esther ligger i markplan med direkt anslutning till vår ombonade sommarträdgård med inspirerande utemiljö. Lokalen är utrustad med scen, scenbelysning, avancerat ljudsystem för tal/musik, samt projektorer och dukar för storbildsvisning i 2 riktningar. Den är även delbar i 2 delar genom en vikvägg för ex. breakout sessions etc. Esther är idealisk för den större konferensen, mässan, festen eller banketten.

INTRESSEANMÄLAN

Är du intresserad eller går i planer på en fest, hör av dig så ska vi försöka hjälpa dig med din festlokal!

6 + 7 =

HUS 57 Hotell Ängelholm

Best Western Plus
Östergatan 57 262 31 Ängelholm
info@hus57.se
Telefon vxl: 0431 57 57 00
Restaurangen: 0431 57 57 57

Best Western Rewards