MENY KÖK 57

 

A LA CARTE

FÖRE

OSTRON
På klassiskt vis med citron och mignonette
35 kr/st

LOKALA CHARKUTERIER
Utvalda charkuterier från lokala producenter och pickles
125 kr

RÖDBETSTERRIN MED HONUNG
Rostade/saltade makadamiennötter, rökt lagrad ost, blå kongo, brynt smör emulsion & harsyra.
115 KR

SKALDJURSBISQUE
Krabbkroketter, tryffelmajonäs, lök aska, blomkål. äpple & dill.
125 KR

RÅBIFF
Råbiff på oxe pickad steklök, äggkräm, baconmajonnäs, kapris, rödbeta & pepparrot.
135 KR

 

ALLTID PÅ MENYN

KVÄLLENS HÅLLBARA
Husmanskost på vårt vis efter säsong.
175 KR

LIMOUSINE BURGARE
Briochebröd, limousinekött, gaserad lök, cheddar, rökt sidfläsk, pickad chili & pfefferonidressing. Välj mellan vårt Limousinekött eller vegetarisk- pankopanerad halloumi.
189 KR

VÅR HÅLLBARA SALLAD
Hyvad gurka, hyvad blomkål, små broccolibuketter hyvlad morot, sallad lollo rosso ceasardressing utan anjovis och på skånsk prästost.
125 KR

TILLÄGG

Räkor 39 KR
Kyckling 29 KR

VARMT

KÅLROTSPASTA
Pasta på kålrot, schalottenlök, granskottsolja, cashewnötter, pumpakärnor, brostorps blå & vitlök veloute.
145KR

JORDÄRTSKOCKS RAGU
Jordärtskockor, chips, oregano, syltad schalottenlök, linser, bönor & rödvinssås.
145KR

SMÅ HASSELBACKSPOTATIS
Rökt gräddfil, gräslöks tapioka, sotad sparrisbroccoli, chili & hasselnötssmör.
145KR

SALTROSTADE RÖDBETOR
Pickade rödbetor, ramslök, selleripuré, blekselleri, ramslökssås & bovete.
145 KR

TILLÄGG

Addera valfritt protein

CONFITERAD FLÄSKSIDA
85 KR

SKREITORSKRYGG
135 KR

SLAKTARBIFF
105 KR

KIKÄRTSKROKETTER
75 KR

 

EFTER

LINGON & OREO
Lingonrem, lingonsorbet, frusen oreo, honung, mandelcrunch, choklad.
85 KR

YUZU & VITCHOKLAD CREMEUX
Blodapelsinsorbet, mjölkchokcadbavaroise, vitchokladyuzu cremeux. sable breton -blodapelsinmaränger.
95 KR

CREME BRULÉ
75 KR

SKÅNSKA OSTAR
Med knäcke och marmelad.
125 KR

GLASS & SORBET 35 KR/KULA
varieras efter säsong, fråga personalen för dagens smaker

KAFFEGODIS
65 KR

TRYFFLAR
25 KR/ ST

5 RÄTTERS MENY 495 KR/P
HUS 57:S KOCKAR SÄTTER SAMMAN EN SÄSONGSBETONAD MENY PÅ 5 RÄTTER, KOMPONERAS EFTER DAGENS RÅVAROR SOM MAN DELAR RUNT BORDET (MIN. 2 PERSONER)

LUNCH

SERVERAS

Vardagar 11.30-14.00

V. 16

VECKANS FISK
Sej med blomkålspuré, broccoli, sotad silverlök & gräslökssås

VECKANS VEGETARISK
Krämigt matvete med rädisor, morot, bladpersilja & skånsk lagrad ost

MÅNDAG
DAGENS HÅLLBARA: Oxhögrev med tomatragu, kummin, schalottenlök, timjan & skysås

TISDAG
DAGENS HÅLLBARA: Majskyckling med rostade gulbetor, picklade morötter, rödlök & smörad kycklingsky

ONSDAG
DAGENS HÅLLBARA: Långbakad kalv med spetskål, pumpapuré, syltad silverlök & rödvinssås

TORSDAG
DAGENS HÅLLBARA: Fläskfilé med zucchini, palsternacka, spenat, lök & dragonsås

FREDAG
PÅSKBUFFÉ – Serveras mellan 12-15, 215:-/person.

UNDER PÅSKHELGEN (19/4-22/4) SERVERAR VI PÅSKBUFFÉ MELLAN KL 12-15, 215:-/PERSON

Till samtliga rätter serveras sallad, soppa, bröd & smör. Samt kaffe med hembakade småkakor.

LÖRDAGSBRUNCH
LÖRDAGAR KL 11-15. 185:-/PERSON

FRUKOST

SERVERAS

Vardagar 06:30-09:30

Helger 07:30-10:30

Frukost alla dagar under 25/6-12/8

07:00-10:00

Vid fint väder går det bra att sitta ute och äta sin frukost!

BRUNCH

SERVERAS

Lördagar 11.00-15.00
185kr.

Premiär 26/1!
Barn upp till 12 år äter för halva priset

 

HUS 57 Hotell Ängelholm

Best Western Plus
Östergatan 57 262 31 Ängelholm
info@hus57.se
Telefon vxl: 0431 57 57 00
Restaurangen: 0431 57 57 57

Best Western Rewards