Boka en sommarsemester nära dig!

Fylld med härliga aktiviteter och fina upplevelser!

I år måste vi ta hänsyn både till varandra och rekommendationer, och kanske har er planerade utlandsresa blivit inställd? Deppa inte! Nu finns istället chansen att upptäcka vårt vackra land och fira semester på hemmaplan.

Med Ängelholm och BW Plus Hus 57 som utgångspunkt kan ni få allt det där en härlig resa ska innehålla. Strosa i skogsmiljö, ta ett dopp i havet, njut av trevliga restaurangbesök, shopping och cykelturer. Från Ängelholm är det dessutom nära till en mängd härliga utflyktsmål med böljande rapsfält som inramning – för Skåne är ju fantastiskt, eller hur? Under hela vistelsen bor ni bekvämt och smidigt hos oss, mitt i centrala Ängelholm.

Här har vi listat våra TOPP TRE tips för en lyckad Skånesemester:

Ängelholm & Bjärehalvön

Upplev vår underbara stad med parker, stränder och en härlig atmosfär. Hos oss kan ni hyra cyklar och ta er till skogen eller stranden för salta bad med utsikt över Skälderviken.

Ta en tur ut på Bjärehalvön

Bara ungefär en halvtimmes bildfärd bort hittar ni många charmiga byar, ett vackert och öppet landskap, gårdsbutiker, loppisar, vackra badstränder, ett stort utbud av kul aktiviteter och god mat. Bjäre gör aldrig någon besviken.

Cykla längs med Kattegattsleden

I vår region har vi förmånen att ha två nationella cykelleder i vår direkta närhet, Kattegattsleden och Sydkustleden med inte mindre än sjutton olika cykelrundor i regionen.

Sommarpris på dubbelrum

Pris 425 kr/person och natt inkl. frukost
Boka till specialpris!

HUS 57 Hotell Ängelholm

Best Western Plus
Östergatan 57 262 31 Ängelholm
info@hus57.se
Telefon vxl: 0431 57 57 00
Restaurangen: 0431 57 57 57

Best Western Rewards