KOM NER I VARV I VÅRT SPA

e Här erbjuder vi varma bad i en 50 cm djup, stilla pool och en 8-personers bubbelpool. Här finns även bastu och relax. Spa’t har fri entré för alla hotellgäster och får användas i mån av plats.

Planera gärna ditt besök till tidig morgon, lunchtid eller sen kväll, (sista timmen) allt för att undvika trängsel. Vi kommer att börja ha värdar på plats framförallt fredag em/kväll samt lördag em/kväll, som begränsar antalet gäster som vistas där samtidigt. Väntetider för att komma in i Spaet kan förekomma och vi kan inte garantera att alla gäster hinner uppsöka Spaet.  Max 8 personer inne i relax/spa utrymmet, vänligen respektera detta och visa hänsyn till övriga gäster. Om det är kö till spa’t gäller en maxtid på 30 minuter per omgång och sällskap. 

Öppettider spa: 08.00-22.00, Barn/Ungdomar under 18 år i föräldrars sällskap, får besöka spaet/relax fram till kl 18.30 därefter endast vuxna. Ej blöjbarn i spaavdelningen.

Hotellets gym finns i anslutning till vårt spa och relax i källarvåningen. Gym är tillgängligt utan extra kostnad för alla hotellgäster i mån av plats.

Intresseanmälan SPA

HUS 57 Hotell Ängelholm

Best Western Plus
Östergatan 57 262 31 Ängelholm
info@hus57.se
Telefon vxl: 0431 57 57 00
Restaurangen: 0431 57 57 57

Best Western Rewards