Hus 57 | Hotell i Ängelholm | Best Western Plus

Skånes härligaste bakgård på Hus 57

2023-05-09 11:34
Se & Göra Sommar, sol och mysiga kvällar på Hus 57s bakgård, Gård 57 – det finns inte mycket som slår det! Vi vill bjuda in er alla till vår lilla oas mitt i Ängelholm där ni kan koppla av, umgås och njuta av allt som livet har att erbjuda. Och det bästa av allt? Våra temakvällar!

Kvällarna på Gård 57 är verkligen något speciellt. Under sommaren har vi olika teman för olika kvällar och allt från en härlig räklåda och boule-turneringar till live-musik och BBQ. Oavsett vad du är sugen på så finns det något för alla! Vårt första event startar 3 juli och sista eventet är 11 augusti.

Klicka här för ett axplock av vad du kan njuta av i sommar på Hus 57!


Weekend i Ängelholm - våra bästa tips för den ultimata helgen!

2022-09-27 13:59
Se & Göra Ängelholm alltså! Denna lilla pärla vid havet, perfekt placerad mellan vackra Bjäre- och Kullahalvön och som har överraskande mycket att erbjuda. I den 500 år gamla staden hittar du en härlig mix av vacker natur, kultur, rekreation, puls, shopping och nöje. I denna guiden ger vi dig våra bästa tips på hur du maxar din helg som en riktig local - häng med!

Utflykter på Kullabygden och Bjärehalvön - vi tipsar om guldkornen!

2021-10-01 11:42
Utflyktips Längs den böljande kusten i nordvästra Skåne hittar du både hisnande natur och ett pärlband av små samhällen flankerade av centralorterna Båstad, Höganäs och Ängelholm. Här finns allt du kan önska för varje tid och sinnesstämning - vad sägs om trevliga gårdsbutiker, vackra stränder eller en tur över sundet till Helsingör? I vår guide listar vi fem härliga utflyktstips som du inte får missa. 

Närproducerat på Bjärehalvön - häng med på en kulinarisk resa

2021-09-29 19:43
Se & Göra Intresset för att handla och äta närproducerad mat har verkligen exploderat senaste åren och det förstår vi! Följ med oss på en gastronomisk mini-tur runt Bjärehalvöns fantastiska mat- och dryckesproducenter.

Må bra i höst - våra fem bästa tips för lyxig egentid

2021-09-29 14:16
Allmänt Att motionera, koppla av och att pyssla om sig själv kan vara knepigt att hinna med eller prioritera när man är på resande fot. Men var bara lugn - vi har tagit fram några tips som vi hoppas inspirerar dig till en vilsam stund.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.