Må bra i höst - våra fem bästa tips för lyxig egentid

Må bra i höst - våra fem bästa tips för lyxig egentid

2021-09-29 14:16Allmänt

Att motionera, koppla av och att pyssla om sig själv kan vara knepigt att hinna med eller prioritera när man är på resande fot. Men var bara lugn - vi har tagit fram några tips som vi hoppas inspirerar dig till en vilsam stund.

Morgonyoga i sängen

Foto: Conscious Design, Unsplash

Inled din dag på bästa sätt med några sköna, enkla yogaövningar i sängen. Vi tänker att du varken behöver vara en van utövare eller göra det så avancerat. Sätt dig i skräddarställning, slut ögonen och ta några djupa andetag. Mjuka upp kroppen genom att böja åt sidorna, vrida försiktigt i rotation och avsluta med att sträcka ut dig så att du blir riktigt lång. Skönt, eller hur?

Ta en promenad vid havet

Foto: Sabina Ahmetovic,  Unsplash

Vad är väl bättre än en härlig promenad? Frisk luft och att få röra på sig rensar både stress och oro. Att Ängelholm är en kuststad har väl inte undgått någon och vi kan ju såklart varmt rekommendera att du tar din runda på någon av våra vackra stränder. Du kan alltid fråga personalen om tips på de bästa slingorna. 

Besök vår wellnessavdelning

Foto: Haley Phelps, Unsplash

I vår Wellnessavdelning på hotellet erbjuder vi möjligheter både för dig som vill koppla upp eller ner! Här finns ett bra utrustat gym, bastu, relax med vilosängar, varma bad i en 50 cm djup, stilla pool och t om en bubbelpool med plats för 10 personer. Avsätt en liten stund innan middagen eller kanske innan du hoppar i säng.  Läs mer här >>>Micromeditera och bli stressfri på 3 minuter


Foto: Darius Bashar, Unsplash

1. Sätt dig i en bekväm position och ta några djupa andetag.
2. Uppmärksamma, under en liten minut, tankar och olika känslor runt omkring dig
3. Fokusera på din andning. Om tankar dyker upp är det helt normalt, gå bara tillbaka till att fokusera på andningen om och om igen. 
4. Öppna ögonen långsamt och möt din dag med förnyad närvaro!

Ordna ditt eget mini-spa på rummet

Foto: Adrian Motroc, Unsplash

Ta en varm dusch och lägg en härlig ansiktsmask, smörj in dig med en väldoftande kroppslotion och ge dina fötter lite kärlek och omtanke. Under tiden kanske du lyssnar på lite skön musik eller en intressant podd eller bara vilar på sängen en stund. 

Vi hoppas att du har fått den där lyxiga egentiden som vi vet att du förtjänar. Vill du ha ännu mera mys? Ta med någon du tycker om på en härlig hotellweekend! Här kan du spana in alla våra fina erbjudanden. >>>


BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.