Upptäck Ängelholm: En guide till lokala äventyr

Upptäck Ängelholm: En guide till lokala äventyr

2024-03-01 10:55Guider

Välkommen till Hus 57, din bas för att utforska alla spännande aktiviteter och sevärdheter som Ängelholm har att erbjuda! Oavsett om du är ute efter äventyr i naturen eller kulturella upplevelser, finns något för alla smaker.
Här är några av våra favoritaktiviteter uppdelade i olika kategorier. 

Kultur och Historia:
Besök Ängelholms Hembygdspark och ta en promenad genom historien bland gamla byggnader och utställningar. Utforska Ängelholms Museum och lär dig mer om stadens fascinerande historia och kulturella arv. Gå på en guidad tur genom Ängelholms Kyrka och upptäck dess imponerande arkitektur och historiska betydelse.

Aktiviteter i Naturen:
Ge dig ut på en vacker vandringsled i Rönne å-dalen och upplev den natursköna omgivningen. Ta med familjen på en cykeltur längs Kattegattleden och njut av den friska luften och vackra landskapet. Få en unik upplevelse genom att boka en ridtur på Ängelholms Ridklubb och utforska området från hästryggen.Utforska två halvöar:
Bjärehalvön och Kullahalvön – två fantastiska halvöar fyllda av aktiviteter, upplevelser och njutning. Klättring, fiske, kajak, vandring, padel och MTB är bara några exempel på alla aktiviteter  som dessa två halvöar har att erbjuda. 
Längs den böljande kusten ligger ett pärlband av små samhällen flankerade av centralorterna Båstad, Höganäs och Ängelholm.För de mer äventyrliga! UPZONE:

I Ängelholm hittar Upzones största park med 7 banor upp till 15 meter – mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm. När träden är lövklädda är det som att klättra i en djungel uppe bland trädtopparna. Här kan du också spela Combat Archery Tag och Outdoor Escape Game! Pytteskogen ligger bredvid äventyrsparken och det gör även en fin liten glasstuga samt flera lekplatser för de mindre barnen som kanske inte kan klättra hos Upzone.

Foto: Upzone Ängeholms Facebook

Strandliv och Avkoppling:
Ta en avslappnad promenad längs Ängelholms strandpromenad och njut av den vackra utsikten över Skälderviken. Kanske vågar du på dig ett kalldopp? Vi lånar gärna ut en handduk!
Är det en varm vårdag, slå dig ner med en picknickkorg på stranden och koppla av medan barnen leker i sanden. Hyr en SUP-bräda eller kajak och ge dig ut på en äventyrlig tur längs kusten.Är det kallt ute, koppla av på Hus 57 egna wellness-avdelning! Spana in våra erbjudanden här!Oavsett vilken typ av äventyr du är ute efter, är Ängelholm full av möjligheter att skapa minnen för livet. Boka din vistelse hos oss på Hus 57 och låt oss vara din guide till en fantastisk upplevelse i Ängelholm!

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.