Skånes härligaste bakgård på Hus 57

Skånes härligaste bakgård på Hus 57

2023-05-09 11:34Se & Göra

Sommar, sol och mysiga kvällar på Hus 57s bakgård, Gård 57 – det finns inte mycket som slår det! Vi vill bjuda in er alla till vår lilla oas mitt i Ängelholm där ni kan koppla av, umgås och njuta av allt som livet har att erbjuda. Och det bästa av allt? Våra temakvällar!

Kvällarna på Gård 57 är verkligen något speciellt. Under sommaren har vi olika teman för olika kvällar och allt från en härlig räklåda och boule-turneringar till live-musik och BBQ. Oavsett vad du är sugen på så finns det något för alla! Vårt första event startar 3 juli och sista eventet är 11 augusti.

Klicka här för ett axplock av vad du kan njuta av i sommar på Hus 57!


BOULEKAMP OCH BURGER NIGHTS
Det handlar om boule, grus, klot och hamburgare. Men det handlar lika mycket om att ha kul tillsammans! Var med i sommarens roligaste Boulekamp på Gård 57, som går av stapeln varje måndag mellan 18.00-20.00 under vecka 27-32. Varje måndag utses ett vinnande lag som tar emot kvällens pris. Ett tips är att delta så många måndagar som möjligt, då det lag som samlat flest poäng under sommarveckorna kammar hem den stora "Boulebucklan"! Anmälan görs på bokning@hus57.se alternativt på plats samma kväll.
What about the food? Oroa dig inte! Vi serverar varje måndag vår "Hamburger Boule", 200g högrev med skånsk prästost, blackgarlic mayo, rökt sidfläsk, picklad silverlök och pommes frites.RÄKLÅDA OCH GÅRDSHÄNG
Räklådan = 350 g räkor, paj, goda såser & nybakat bröd. 295 kr/ person. Boka ditt bord på restaurang@hus57.se eller sväng bara förbi. Förresten! Vet du varför räkor har så dåligt med pengar? - För att dom har så mycket räkningar!!

LILL-LÖRDAGAR OCH LIVE-DJ
Varje onsdag under sommarveckorna hyllar vi "lillelörda" med härligt kvällshäng & Dj på Gård 57. Kvällen presenteras tillsammans med vår härliga sommar À la carte. Musik? Ja det finns det mycket av och ibland har vi Whatta Sound (Vinyl) på plats och ibland kör vi Disco & Co 80-tals inspirerad spelning. Här kan du se vilka som kommer när du är här! LIVE-MUSIK OCH GRILL
Vad är mer mysigt än en ljummen sommarkväll på Gård 57 med livemusik? Under torsdagarna flyttar köket ut och vi serverar kvällens meny direkt från grillen. Det erbjuds både kött, fisk, fågel och vegetariska alternativ tillsammans med goda tillbehör. På plats har vi olika artister och band som livar upp stämningen på gården! Hör på kompromisslösa The Moniker har gjort allt från Mello, Allsång på Skansen och Idol till Sommarkrysset, Så ska det låta till Diggiloturné och stora konserter i Scandinavium. Eller möt TrubadurEhn, Joakim Ehn som är en härlig trubadur från Stockholm som blandar humor och sång med gitarr som främsta instrument.
Detta var bara ett axplock och fler artister och information finns här.

Ta med dig dina närmaste och upplev den magiska atmosfären på Gård 57. Vi lovar att det kommer bli en kväll som ni aldrig kommer att glömma! Välkommen till oss!


BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.