Covid-19 och BW Plus Hus 57

KÄRA GÄSTER!

Med anledning av det oroliga läget som vi befinner oss i kring Coronaviruset (Covid-19) vill vi gärna delge vilka åtgärder vi vidtagit för att minimera risker för gäster och personal att bli drabbade.

Vi  följer noga de rekommendationer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och vi uppdaterar våra rutiner efter dessa.

• Vi har stärkt våra rutiner kring handhygien bland all personal
• Vi har även stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien, såsom
desinficering av ytor som dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar.
• Vi har placerat ut handsprit i frukostmatsal, restaurang, spa, toaletter och reception.
• Vi uppmanar vår personal att vara uppmärksamma på symptom och att man stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta. Även om symptomen kan anses milda.
* På frukosten har vi infört tilldelade frukosttider, framförallt lördag och söndagar, vid behov även vardagar.
* Värdinna som tittar till wellnessavdelningen för att det skall undvikas trängsel, begränsad tid nere i wellness till 30 minuter per sällskap. Väntetider kan förekomma och inte säkert att alla gäster hinner få tillgång till området.
• Vi håller rekommenderat avstånd från kollegor och gäster.

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Om du har bokat via en OTA (Online Travel Agency som t ex Expedia och Booking.com) så hänvisar vi dig direkt till dem. Om du representerar ett företag som har bokat en konferens så hittar du avbokningsreglerna i din bekräftelse.
Reser du privat eller i tjänsten och har bokat din övernattning direkt via oss, så gäller vanliga avbokningsregler.

Du kan självklart alltid höra av dig till oss om du har frågor.

Ta hand om varandra!
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.