Våra hotellrum

Svit

I våra sviter bor ni fantastiskt i två rum fördelade på 37 m2 med stor sittgrupp. Ni har också en takterrass med utsikt över takåsarna.

Queen med bäddsoffa

Våra dubbelrum med bäddsoffa passar för såväl två personer som för hela familjen eller när du reser tillsammans med vännerna.    

King Superior

Om ni vill ha lite mer plats eller reser tre personer tillsammans är våra King Superior  ett riktigt bra val.

Dubbelrum standard

Här trivs både en eller två personer. Sängen kan delas på två och fungerar både för par och vänner som reser ihop.

Queen

Queen är våra något mindre dubbelrum för en eller två personer. Rummen är på 12 m² respektive 13 m2. 

Enkelrum

Less is more!  Våra minsta enkelrum på 8 m2 respektive 10 m² är ett bra alternativ för dig som mest är på kontoret eller ute på stan.

Familjerum

I våra familjerum kan hela familjen eller upp till fyra vänner sova gott i en delbar Queen size-säng och en dubbel bäddsoffa.

Hundrum

På några av våra rum är du välkommen att ta med din lurviga lille vän. Kontakta hotellet direkt för bokning. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.