Jobba hos oss 

Vad kul att du är intresserad av att söka jobb hos oss!

Hos oss på BW Plus Hus 57 arbetar vi för att varje gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt. I gengäld får du vara en del av ett ambitiöst och glatt gäng med lång erfarenhet inom branschen.

Just nu söker vi:
Housekeeping medarbetare
Vi söker kollegor som vill vara med och skapa hotellupplevelser för våra gäster i samma anda som vi själva vill ha det när vi bor på hotell.
Vi söker nu medarbetare till vår housekeeping-avdelning. Vi söker dig som gillar att arbeta i högt temposamtidigt som du är noggrann och har ett öga för detaljer.
Du är en driven, positiv och kreativ person som vill få möjlighet att arbeta på ett nytt och inspirerande hotell där vi vill att alla gäster ska kunna känna sig som hemma.

Du som söker ska vara van att arbeta självständigt och leverera med högkvalitet och precision inom hotellstäd.
Du måste kunna tala och förstå talad svenska, samt förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Söker personal som kan arbeta extra, varierad arbetstid.

Vi tar löpande emot ansökningar.
Maila ditt intresse med ett CV och ett personligt brev till: jobb@hus57.se
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.