Jobba hos oss 

Vad kul att du är intresserad av att söka jobb hos oss!
Vårt koncept bygger på ett modernt, varmt och familjärt ”townhouse”, som väcker nyfikenhet och inspirerar. Ängelholms nya vardagsrum. Här möts kultur, musik och människor i en härlig mix. 
På en klassisk Ängelholmsadress öppnade Best Western Plus Hus 57 i Mars  2018 och vi söker en kollega som vill vara med och skapa hotellupplevelser åt våra gäster – i samma anda som vi själva vill ha det när vi bor på hotell! 

Hos oss på BW Plus Hus 57 arbetar vi för att varje gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt. I gengäld får du vara en del av ett ambitiöst och glatt gäng med lång erfarenhet inom branschen. Vi tar löpande emot ansökningar.

Just nu söker vi:

Housekeeping medarbetare
Vi söker kollegor som vill vara med och skapa hotellupplevelser för våra gäster i samma anda som vi själva vill ha det när vi bor på hotell.
Vi söker nu medarbetare till vår housekeeping-avdelning. Vi söker dig som gillar att arbeta i högt temposamtidigt som du är noggrann och har ett öga för detaljer.
Du är en driven, positiv och kreativ person som vill få möjlighet att arbeta på ett nytt och inspirerande hotell där vi vill att alla gäster ska kunna känna sig som hemma.
Du som söker ska vara van att arbeta självständigt och leverera med hög kvalitet och precision inom hotellstäd.
Du måste kunna tala och förstå talad svenska, samt förstå skriftliga instruktioner på svenska.
Söker personal som kan arbeta extra, varierad arbetstid.
Ansök via: jobb@hus57.se
Skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden

Kock
Vi söker en yrkesstolt, professionell och kvalitetsmedveten och ansvarstagande kock med minst 4 års yrkesvana. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med fantastiska kollegor och gäster.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gastronomi. Flytande i både tal och skrift i svenska och gärna engelska. Du gillar att jobba i ett team men kan även jobba självständigt, är utåtriktad, kreativ och brinner för att ge gästen det lilla extra.
Vi vill att restaurangen ska sätta tempot och stämningen i huset, vi har full fokus på  hållbarhet och minskat matsvinn. För oss är det naturligt att ta ansvar för moder jord och jobba nära våra lokala leverantörer.
Du kommer att få ett arbete i en fartfylld miljö̈ där alla jobbar med en hög nivå för att få ut det bästa av råvaran. Vi är en arbetsplats med stor yrkesstolthet där vi lär av  varandra och hjälper varandra att lyckas. Vi delar en glädje till mat, dryck och service. 

Arbetstid: Dagtid/kvällstid inklusive helgarbete.
Omfattning: ca 80%
Lön: Enlig överenskommelse
Ansök via: anders.muller@hus57.se


Vaktmästare
Du kommer att få ett arbete i en fartfylld miljö̈ där alla jobbar med en hög nivå för att ge gästen ett bra värdskap. Vi är en arbetsplats med stor yrkesstolthet där vi lär av varandra och hjälper varandra att lyckas.
Vi söker nu yrkesstolta, professionella och kvalitetsmedveten vaktmästare till Hus 57-som förstår det fina med att ge service med glimten i ögat, glädje och våga vara personlig. Du gillar att jobbamed säkerhet, teknik och är lite av en ”handyman”. Du är utåtriktad, kreativ och brinner för att ge gästen det lilla extra.

Omfattning: Extra vid behov samt semestervikariat.
Arbetstid: Dagtid/kvällstid/helg
Lön: Enligt överenskommelse
Ansök via: jobb@hus57.se
Skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden


 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.