Jobba hos oss 

Vad kul att du är intresserad av att söka jobb hos oss!
Vårt koncept bygger på ett modernt, varmt och familjärt ”townhouse”, som väcker nyfikenhet och inspirerar. Ängelholms nya vardagsrum. Här möts kultur, musik och människor i en härlig mix. 
På en klassisk Ängelholmsadress öppnade Best Western Plus Hus 57 i Mars  2018 och vi söker en kollega som vill vara med och skapa hotellupplevelser åt våra gäster – i samma anda som vi själva vill ha det när vi bor på hotell! 

Hos oss på BW Plus Hus 57 arbetar vi för att varje gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt. I gengäld får du vara en del av ett ambitiöst och glatt gäng med lång erfarenhet inom branschen. Vi tar löpande emot ansökningar.

Just nu söker vi:

Receptionschef till Best Western Plus Hus 57 i Ängelholm
Vårt konceptbygger på ett modernt, varmt och familjärt ”townhouse”, som väcker nyfikenhetoch inspirerar.  Ängelholms nyavardagsrum.  Här möts kultur, musik ochmänniskor i en härlig mix. 
På enklassisk Ängelholmsadress öppnar HUS 57 i februari 2018 och vi börjar nu sökakollegor som vill vara med och skapa hotellupplevelser åt våra gäster – i sammaanda som vi själva vill ha det när vi bor på hotell!
SomReceptionschef ansvarar du tillsammans med ditt team att överträffa gästernas förväntningar,så våra gäster kommer ihåg och uppskattar oss och blir våra framtidastamgäster.
Du sermerförsäljning som en naturlig del av servicen och inspirerar dina kollegor medett brinnande intresse för Revenue management.
Du leder teamet i reception och konferensservicenoch utvecklar rutiner för ett effektivt och smidigt arbete. Du är stresstålig,språkkunnig och har kunskap i Hotsoft 8. Du är lösningsorienterad och har vanaav att koordinera och samordna. Du har en styrka i samarbete och i att skapagoda relationer, såväl med gäster som med kollegor.

Är du motiverad attalltid leverera upplevelser och hög service med en kvalité som överträffargästens förväntningar?

SomReceptionschef kommer du att arbeta nära de andraavdelningsledarna på hotellet för att våra gäster skall få bästa möjligavistelse.
Tjänsten är entillsvidareanställning på 100 % som inleds med en provanställning. Varierandearbetstider som tidig morgon, sena kvällar och arbete på helger kan förekomma.
Vi önskar tillsätta tjänstensnarast och urval kommer att göras löpande.
Om du är intresserad av tjänstenär du välkommen att skicka din ansökan till: Sara Nilsson, Hotellchef, med CVoch personligt brev via email till:
sara.nilsson@hus57.se
Välkommen med din ansökan!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.