Om oss

Östergatan 57 i Ängelholm har alltid varit en mötesplats. Här startade faktiskt Ängelholms första Folkets Hus redan 1899!

När Backahill 2015 köpte fastigheten (som hade sett sina bästa år), formades nya tankar om att återskapa en ny, härlig mötesplats för alla där både mat, kultur, möten och människor samlades under ett och samma tak igen - "Ett vardagsrum för alla”

Vårt koncept som utvecklats av SPIK Studios, bygger på tankarna kring ett modernt, varmt och familjärt ”townhouse”, som väcker nyfikenhet och inspirerar.  Här möts skön atmosfär, musik och människor i en härlig mix.  Att rummen och boendet håller en bra nivå är en självklarhet, likaså den personliga servicen. Detta tillsammans hoppas vi ska ge er en unik upplevelse.

År 2020 tog familjen Östlundh över ägandet av hotellet och vi ingår sedan dess i HKC Hotels där vi har sällskap av fem fina hotellsystrar på olika platser runtom i Sverige.

BW Plus Hus 57 är en del av Best Western Hotels & Resorts och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards.

Vår absolut högsta önskan är att du ska känna dig som hemma hos oss.

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.