Om oss

Östergatan 57 i Ängelholm har alltid varit en mötesplats. Här startade faktiskt Ängelholms första Folkets Hus redan 1899!

När Backahill 2015 köpte fastigheten (som hade sett sina bästa år), formades nya tankar om att återskapa en ny, härlig mötesplats för alla där både mat, kultur, möten och människor samlades under ett och samma tak igen - "Ett vardagsrum för alla”

Vårt koncept som utvecklats av SPIK Studios, bygger på tankarna kring ett modernt, varmt och familjärt ”townhouse”, som väcker nyfikenhet och inspirerar.  Här möts skön atmosfär, musik och människor i en härlig mix.  Att rummen och boendet håller en bra nivå är en självklarhet, likaså den personliga servicen. Detta tillsammans hoppas vi ska ge er en unik upplevelse.

År 2020 tog  familjen Östlundh över ägandet av hotellet och vi ingår sedan dess i HKC Hotels där vi har sällskap av fem fina hotellsystrar på olika platser runtom i Sverige.

BW Plus Hus 57 är en del av Best Western Hotels & Resorts och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards.

Vår absolut högsta önskan är att du ska känna dig som hemma hos oss.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.