Jobba hos oss 

NU SÖKER VIKARIENDE KVALITETSANSVARIG PÅ HUS 57 I ÄNGELHOLM.  

Nu söker vi en person med sinne för detaljer som kan uppfylla våra gästers önskan och som hjälper oss att skapa den där speciella gästupplevelsen i världsklass.

Vårt koncept bygger på ett modernt, varmt och familjärt ”townhouse”, som väcker nyfikenhet och inspirerar, Ängelholms vardagsrum. Här möts kultur, musik och människor i en härlig mix.

Du har rätt känsla, inställning och kunskap att vägleda våra gäster genom ditt arbete. Vi strävar efter att de ska återvända till oss gång på gång, så vi försöker alltid göra det yttersta för att alla gäster skall vara nöjda med sin vistelse hos oss.

Dina kollegor är ett gäng generösa, roliga och hårt arbetande personer som stöttar varandra och jobbar tätt tillsammans, därför vill vi även att du har den drivkraften och viljan att samarbeta.

Som kvalitetsansvarig ansvarar du tillsammans med ditt team för att ständigt överträffa gästernas förväntningar Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av housekeeping, är handlingskraftig, självgående och har ett öga för detaljer.

Du gillar att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann och värdesätter att bistå våra gäster med fin service. Du kommer att leda, planera och kvalitetssäkra teamets arbete på alla ytor där våra gäster rör sig.

Du har en stor styrka i samarbete och i att skapa goda relationer, såväl med gäster som med kollegor.

Som kvalitetsansvarig kommer du att ha ett nära samarbete med samtliga avdelningsledare på hotellet där vi tillsammans arbetar för att våra gäster skall få bästa möjliga upplevelse när de besöker oss.

Vi erbjuder dig både ett underbart gäng härliga kollegor och en härligt kreativ och pulserande mötesplats. Gillar du att träna kan vi erbjuda dig fina möjligheter. Hos oss är man aldrig fullärd och det gillar vi, utbildning och utveckling uppmuntras.

Eftersom vi ligger mitt i centrala Ängelholm finns det goda kommunikationsmedel med både tåg och buss.  

 

Tjänsten är ett vikariat för nuvarande kvalitetsansvarig på 100 % som sträcker sig fram till årsskiftet 25/26 (ej fastställt) Arbetstiden är enligt överenskommet schema, i första hand vardagar, men även vissa helger.  

 

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökan: 2024-05-31  

 

Varmt Välkommen med din ansökan till: Sara.nilsson@hus57.se  

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.