Jobba hos oss 

Vad kul att du är intresserad av att söka jobb hos oss!
Vårt koncept bygger på ett modernt, varmt och familjärt ”townhouse”, som väcker nyfikenhet och inspirerar. Ängelholms nya vardagsrum. Här möts kultur, musik och människor i en härlig mix. 
På en klassisk Ängelholmsadress öppnade Best Western Plus Hus 57 i Mars  2018 och vi söker en kollega som vill vara med och skapa hotellupplevelser åt våra gäster – i samma anda som vi själva vill ha det när vi bor på hotell! 

Hos oss på BW Plus Hus 57 arbetar vi för att varje gäst ska få en så bra upplevelse som möjligt. I gengäld får du vara en del av ett ambitiöst och glatt gäng med lång erfarenhet inom branschen. Vi tar löpande emot ansökningar.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.