KÖK 57

Vi vill lyfta fram det lokala och närproducerade med fokus på hållbar matlagning. Vi hämtar inspiration från det klassiska köket tillsammans med råvaror från de skånska slätterna, så att du som gäst får lära känna trakten. 

Vi har öppet hela dagen för både frukost, lunch och middag.

Hos oss ryms alla sällskap - grabbkvällen, tjejmiddagen, släktträffen, grannyran, det lilla och det stora mötet. 

Missa inte vår fredags-AW eller ett besök i baren -  cocktails och mocktails vågar vi påstå att vi är riktigt grymma på. Boka bord

A LA CARTE 

På HUS 57 delar vi en stor passion för välsmakande mat så ta med vännerna, släkten eller arbetskollegorna och njut av en riktigt god middag. Vi har också ett brett utbud av viner, närproducerad öl och många härliga cocktails att välja mellan.
Öppettider:
A la Carte
Måndag - Lördag 17.30-22.00
Köket stänger 21.30

Recept - gör vår signaturdrink hemma!

Mousserande vin

Limoncello
Jordgubbspuré
Sodavatten

Gör så här:
Fyll ett glas med is, addera jordgubbsspuré ,limoncello, mousserande vin och sodavatten. Garnera med jordgubb & mynta 

FRUKOST & LOBBYJOBB

Frukost kan ni njuta av hos oss alla dagar i veckan, även som gäst utifrån.
Önskar du sitta här och jobba kan du boka vårt lobby-jobba-paket med hotellfrukost och WiFi för 165 kr. Ring oss för att boka din plats! 

Frukost
Måndag - Fredag  06.15-09.15
Lördag & Söndag  07.30-10.30
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.