KÖK 57

Vi vill lyfta fram det lokala och närproducerade med fokus på både kvalitet och hållbar matlagning.  Våra rätter har en skandinordisk touch och miljön är avslappnad och varm.

Vi har öppet hela dagen för både frukost, lunch och middag.

Hos oss ryms alla sällskap - grabbkvällen, tjejmiddagen, släktträffen, grannyran, det lilla och det stora mötet. 

Missa inte vår fredags-AW eller ett besök i baren -  cocktails och mocktails vågar vi påstå att vi är riktigt grymma på. Boka bord

Julinspirerad Meny

I år skippar vi de traditionella julbordet och  serverar istället en härligt komponerad  tre-rätters julinspirerad meny under november och december.

Pris: 495 sek/ pers
Boka ditt bord på restaurang@hus57.se
Öppettider:
Mån-Lör
29/11-18/12

LUNCH

Vi serverar dagens lunch onsdag-fredagar på tallriksservering. Du kan även välja mellan veckans fisk eller veckans vegetariska.

Bordsvatten samt kaffe ingår.

Pris 115 kr/ person. 
Öppettider:
Mån-Fre 
11.30-13.30

A LA CARTE 

På HUS 57 delar vi en stor passion för välsmakande mat så ta med vännerna, släkten eller arbetskollegorna och njut av en riktigt god middag. Vi har också ett brett utbud av viner, närproducerad öl och många härliga cocktails att välja mellan.
Öppettider:
A la Carte
Måndag - Lördag 17.00-22.00
Köket stänger 21.00

AFTER WORK

Kom till oss för en härlig avslutning på veckan!
Vi erbjuder "kvällens AW-drink", goda viner, bubbel och massor av härliga cocktails och mocktails.

AW-tallrik med småplock finns att köpa för 79 kr.
Öppettider:
Drop-in varje fredag 17-19

Recept - gör vår signaturdrink hemma!

Vår signaturdrink a la Tim

4 cl vodka
2 cl färskpressad lime
2 cl sockerlag
8-10 st Björnbär
Sprite/Tonicwater

Gör så här:
Muddla björnbär med vodka, färskpressad lime och sockerlag. Skaka i shaker med is, sila över ett kylt cocktailglas och toppa med Sprite eller Tonicwater. Garnera med mynta och björnbär.

FRUKOST & LOBBYJOBB

Frukost kan ni njuta av hos oss alla dagar i veckan, även som gäst utifrån.

Nu i Covid-19 tider tar vi bokning på frukostar under helgerna. Receptionen kommer att fråga vid incheckning vilken tid ni önskar äta.

Önskar du sitta här och jobba kan du boka vårt lobby-jobba-paket med hotellfrukost och WiFi för 150 kr. Ring oss för att boka din plats! 

Frukost serveras
Måndag - Fredag 06.15-09.15
Lördag & Söndag  07.30-10.30 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.